Gratis Verzending in Nederland
PEFC gecertificeerd hout
Energieneutraal Geproduceerd
In Nederland Geproduceerd

Van ontwerp tot product

  • Geplaatst op
Van ontwerp tot product

Na een lange reis door conceptland en prototypeland zijn we eindelijk aangekomen op onze bestemming. VanWoot! Een merk voor wanddecoraties.

Sinds het ontstaan van het idee om wanddecoraties te gaan maken, met als eerste project de skylines van steden, hebben we prototype op prototype geprobeerd net zo lang tot wij tevreden waren met het resultaat en niet onbelangrijk, tevreden met de kwaliteit van ons product. Elke keer kritisch kijken naar de prototypes en de ontwerpen herzien en keuzes maken in wat wel en wat niet.

Dit heeft geresulteerd in dat we uiteindelijk qua materialen uit zijn gekomen op zwart hout en aluminium. Deze materialen geven naar onze mening een kwalitatief karakter aan onze skyline serie. Ook heeft het geresulteerd in dat we details wilden aanbrengen in de gebouwen waardoor de stad waar u trots op bent ook goed te herkennen is.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als ons en dat u binnenkort een skyline van VanWoot in huis heeft hangen! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending in Nederland

PEFC gecertificeerd hout

Energieneutraal gefabriceerd

In Nederland geproduceerd