Gratis Verzending in Nederland
PEFC gecertificeerd hout
Energieneutraal Geproduceerd
In Nederland Geproduceerd

Ontwerp- en testfase nieuwe serie: Dutch Collection!

  • Geplaatst op
Ontwerp- en testfase nieuwe serie: Dutch Collection!

Na onze brainstormsessie afgelopen maand zijn wij in de ontwerp- en testfase uitgekomen voor onze nieuwe serie: Dutch Collection!

Als gevolg van onze brainstormsessie van afgelopen maand zijn wij met de nieuwe ideeën aan de ontwerp- en testfase begonnen. Met als inspiratiebron: typische Nederlandse zaken. Alle ideeën uit de brainstormsessie zijn verwerkt tot unieke ontwerpen, die wij vervolgens hebben getest om hoogwaardige kwaliteit voor elke VanWoot te kunnen garanderen.

 

Uiteindelijk hebben wij na het testen van onze nieuwste serie gekozen voor 4 ontwerpen, die allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende formaten: de Typische Tulp, de Beroemde Koe, de Moderne Molen en de Verboden Plant. De combinatie van traditionele Nederlandse zaken worden gecombineerd met de typische moderne VanWoot-style. In de foto’s hierboven een klein kijkje in de keuken bij de testfase van onze nieuwe serie.

 

Wij zijn hartstikke blij met de leuke en enthousiaste reacties die wij hebben ontvangen op onze nieuwe serie. Wij hebben nog meer dan genoeg inspiratie om typische Nederlandse zaken in een VanWoot jasje te steken. Houdt onze site dan ook in de gaten, want wij zijn nu al druk bezig met een uitbreiding van de Dutch Collection.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending in Nederland

PEFC gecertificeerd hout

Energieneutraal gefabriceerd

In Nederland geproduceerd