Gratis Verzending in Nederland
PEFC gecertificeerd hout
Energieneutraal Geproduceerd
In Nederland Geproduceerd

Idee-fase nieuwe serie: Dutch Collection

  • Geplaatst op
Idee-fase nieuwe serie: Dutch Collection

Afgelopen maand heeft VanWoot een Brainstormsessie gehad voor een nieuwe serie: Dutch Collection!

Afgelopen maand hebben wij bij VanWoot een uitgebreide brainstormsessie gedaan voor onze nieuwe aankomende productlijn. Zoals velen steden inspiratie zijn geweest voor ons huidige productassortiment hebben wij voor onze nieuwe lijn veelal inspiratie gekregen vanuit hedendaagse oer-Nederlandse zaken.

Wij hebben op een inspirerende locatie onze brainstormsessie gedaan met als belangrijkste vraag in ons achterhoofd: “Hoe kunnen wij Nederland vatten in onze typische VanWoot-style”? Hieruit zijn velen mooie ideeën ontstaan, waarvan een aantal ideeën zijn uitgewerkt, getest, geproduceerd en uiteindelijk onze nieuwe serie hebben gehaald: Dutch Collection.

De typische Nederlandse molen was vanaf moment één iets waar wij als VanWoot iets mee wouden doen. Het was een uitdaging om de ‘ouderwetse’ molen te combineren met onze typische VanWoot-style maar wij vinden dat het fantastisch gelukt is. Over 2 weken is de gehele Dutch Collection-lijn uit en verkrijgbaar vanaf onze site. Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending in Nederland

PEFC gecertificeerd hout

Energieneutraal gefabriceerd

In Nederland geproduceerd